Advertisement

Icoana Sf Constantin Si Elena / Sfintii Imparati Constantin Si Elena Prezenti In Icoana Inaltarii Sfintei Cruci Crestinortodox Ro : Icoana poate fi realizata la comanda.

Icoana Sf Constantin Si Elena / Sfintii Imparati Constantin Si Elena Prezenti In Icoana Inaltarii Sfintei Cruci Crestinortodox Ro : Icoana poate fi realizata la comanda.. 20x25 cm icoana pictata pe lemn pret: Icoana sfintilor imparati constantin si elena. Pictura manuala, pe sticla, in stil popular traditional romanesc, in culori tempera cu emulsie de galbenus de ou si foita de aur, unicat. Publicat de bălulescu iliana la 13:33:00. La aceasta data sunt sarbatoriti imparatul constantin cel mare si mama sa elena.

Icoana sfintilor imparati constantin si elena. Sfintii constantin si elena sunt praznuiti de catre biserica ortodoxa in fiecare an pe sf imparati constantin si elena pictura manuala pe sticla in stil popular traditional romanesc in culori tempera cu emulsie de galbenus de ou si foita de. Icoana poate reprezenta un cadou potrivit de casa noua, la aniversare sau pentru cineva care iubeste traditiile si obiceiurile noastre. See more of caminul de batrani sf. » icoane » icoane argint » icoana argint sf.

Sfintii Imparati Constantin Si Elena Cei Intocmai Cu Apostolii Theodor Art Icoana Darul Lui Dumnezeu
Sfintii Imparati Constantin Si Elena Cei Intocmai Cu Apostolii Theodor Art Icoana Darul Lui Dumnezeu from theodorosicon.files.wordpress.com
Icoana este pictata pe lemn de tei, cu pigmenti puri si emulsie de ou. Sfintii constantin si elena sunt praznuiti de catre biserica ortodoxa in fiecare an pe 21 mai. La aceasta data sunt sarbatoriti imparatul constantin cel mare si mama sa elena. Icoane sfintii constantin si elena 2. Printre cele mai valoroase lucruri ale manastirii din apropierea orasului varna sunt: Icoana sfintita pe lemn reprezentarea sfintilor imparati constantin si elena. Pentru aceasta icoana, comenzile se fac cu cel putin 10 zile inainte. Cu foita de aur aplicata manual.

Icoana este pictata pe sticla, executata in tehnica tempera cu emulsie de ou si ulei, avand la baza un model de inspiratie bizantina.

Daca nu te inchini icoanei,nu te inchini nici fiului lui dumnezeu,care este icoana vie a nevazutului dumnezeu si chip cu totul asemenea.sf.ioan damaschin. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume şi sa ai parte numai de zile. Dimensiunile lucrarii sunt 34 / 38 cm. Comanda este validata doar la minimul valoric de 30 ron! Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs. Pictura manuala, pe sticla, in stil popular traditional romanesc, in culori tempera cu emulsie de galbenus de ou si foita de aur, unicat. <> vândut și livrat de: Icoana argint sfantii constantin si elena 15×21 cm. Icoana poate fi realizata la comanda. Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata. Sfintii constantin si elena sunt praznuiti de catre biserica ortodoxa in fiecare an pe 21 mai. Livrare gratuita la comenzile de peste 200 lei. Sfinţii împăraţi, constantin şi mama sa, elena, erau de neam roman.

Pentru aceasta cadem inaintea voastra cu. 20x25 cm icoana pictata pe lemn pret: 70 x 49 cm.lucrarile de pictura, grafica, sculptura si icoane vandute de anticariat unu sunt insotite de certificat de. Icoana sfintii imparati constantin si elena dimensiune: Evlaveia.ro magazin online <> clienti interesati de acest produs:

Schitul Sfintii Imparati Constantin Si Elena
Schitul Sfintii Imparati Constantin Si Elena from www.99tour.ro
70 x 49 cm.lucrarile de pictura, grafica, sculptura si icoane vandute de anticariat unu sunt insotite de certificat de. Sfintii constantin si elena sunt praznuiti de catre biserica ortodoxa in fiecare an pe sf imparati constantin si elena pictura manuala pe sticla in stil popular traditional romanesc in culori tempera cu emulsie de galbenus de ou si foita de. Rama este din lemn, patinata cu ceara de albine colorata. Sfintii imparati constantin si elena este o sarbatoare in calendarul crestin pe 21 mai. Icoana poate reprezenta un cadou potrivit de casa noua, la aniversare sau pentru cineva care iubeste traditiile si obiceiurile noastre. Sfintii constantin si elena, cei intocmai cu apostolii, sunt pomeniti in biserica ortodoxa pe 21 mai. See more of caminul de batrani sf. Publicat de bălulescu iliana la 13:33:00.

Sfinţii împăraţi, constantin şi mama sa, elena, erau de neam roman.

Pentru aceasta icoana, comenzile se fac cu cel putin 10 zile inainte. Mesaje de sfinții constantin și elenea felicitari pentru constantin și elena. Sfinţii împăraţi, constantin şi mama sa, elena, erau de neam roman. La aceasta data sunt sarbatoriti imparatul constantin cel mare si mama sa elena. Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs. Constantin şi elena a fost construită în anul 2001 spre a îmbunătăți. Publicat de mihailmaster la 14:29. Icoane sfintii constantin si elena 2. Sfinţilor împăraţi constantin şi elena, cei ce sunteţi mai cinstiţi decât toţi împăraţii, aleşii lui dumnezeu, căzând înaintea voastră, cu lacrimi vă rugăm: Icoana argint sfantii constantin si elena 15×21 cm. Sfintii constantin si elena, cei intocmai cu apostolii, sunt pomeniti in biserica ortodoxa pe 21 mai. Certificat de calitate lipit din fabrica pe spate. Icoana sfintii imparati constantin si elena pictata 19 25 cm pret.

Comanda este validata doar la minimul valoric de 30 ron! Icoana poate fi realizata la comanda. See more ideas about byzantine icons, orthodox icons, iconography. Icoana argintata / aurita cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. Icoana sfintii imparati constantin si elena dimensiune:

Sfinții Impărați Constantin și Elena Istorie și Tradiții Rovestea
Sfinții Impărați Constantin și Elena Istorie și Tradiții Rovestea from rovestea.ro
Icoana este pictata pe lemn de tei, cu pigmenti puri si emulsie de ou. Sf imparati constantin si elena. Sărbătoarea îi evocă pe împăratul constantin cel mare și pe mama sa, elena augusta. Sfintii constantin si elena sunt praznuiti de catre biserica ortodoxa in fiecare an pe sf imparati constantin si elena pictura manuala pe sticla in stil popular traditional romanesc in culori tempera cu emulsie de galbenus de ou si foita de. Lemnul icoanei are pe spate pene impotriva arcuirii in timp. Sfintii constantin si elena sunt praznuiti de catre biserica ortodoxa in fiecare an pe 21 mai. Icoana sfintii imparati constantin si elena dimensiune: Ce să faci pentru fericire, bani, dorințe grabnic îndeplinite.

Icoana argintata / aurita cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete.

Ce să faci pentru fericire, bani, dorințe grabnic îndeplinite. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume şi sa ai parte numai de zile. Icoana argint sfantii constantin si elena 15×21 cm. Sfinţilor împăraţi constantin şi elena, cei ce sunteţi mai cinstiţi decât toţi împăraţii, aleşii lui dumnezeu, căzând înaintea voastră, cu lacrimi vă rugăm: La aceasta data sunt sarbatoriti imparatul constantin cel mare si mama sa elena. 70 x 49 cm.lucrarile de pictura, grafica, sculptura si icoane vandute de anticariat unu sunt insotite de certificat de. Sf imparati constantin si elena. Sfintii constantin si elena sunt praznuiti de catre biserica ortodoxa in fiecare an pe sf imparati constantin si elena pictura manuala pe sticla in stil popular traditional romanesc in culori tempera cu emulsie de galbenus de ou si foita de. Printre cele mai valoroase lucruri ale manastirii din apropierea orasului varna sunt: Icoana argintata / aurita cu piciorus de sustinere si sistem de prindere pe perete. Comanda este validata doar la minimul valoric de 30 ron! 20x25 cm icoana pictata pe lemn pret: Sfintii constantin si elena sunt praznuiti de catre biserica ortodoxa in fiecare an pe 21 mai.

<> vândut și livrat de: sf constantin si elena. Pictura manuala, pe sticla, in stil popular traditional romanesc, in culori tempera cu emulsie de galbenus de ou si foita de aur, unicat.

Posting Komentar

0 Komentar